LedigaJobb

söker 2 grundskollärare 100 %

1 grundskollärare med inriktning Svenska, SO, Engelska, Idrott

1 grundskollärare inriktning Textilslöjd, bild, Meänkieli,

Kangos Kultur-& Ekologiskola är en liten familjär fristående skola som bedrivits i 24 år och har idag 52 barn/elever.

I vår organisation inryms fritids-, för- och grundskola F - åk9, B-form. Vår profil är kultur och ekologi.

Vi lär oss meänkieli (det lokala språket), vi undersöker den tornedalska och den samiska kulturen och vår ambition är att ekologi ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi arbetar temainriktat och ämnesövergripande för att ge eleverna en helhetsbild av det de lär sig. Vi har en fin inne- och utemiljö och vistas mycket i skog och mark under läsåret.

Arbetsuppgifter: Du kommer att undervisa i årskurserna 4 - 9, vara mentor och ha övrigt förekommande lärararbeten.

Kvalifikationer: Du bör vara legitimerad grundskollärare eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Stor vikt läggs på personliga egenskaper samt erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi ser gärna att Du har erfarenhet som lärare i grundskolans åk 4-6.

Vi söker i första hand Dig som är legitimerad grundskollärare gärna med speciallärare kompetens

Utdrag från belastningsregistret skall lämnas in. Läs gärna mer om oss på www.kangosskola.se.

Vi finns också på Facebook och Instagram Rekryteringsföretag undanbedes

Om lön; Vi tillämpar individuell lönesättning. Månadslön.

Rektor Hillevi Wiss Kullebjörk tel 070-5364372

Styrelseordförande Kerstin Pantzare tel 072-2132079