LedigaJobb

KANGOS KULTUR- & EKOLOGISKOLA, SÖKER

GRUNDSKOLLÄRARE, heltid

Kangos Kultur-& Ekologiskola är en liten familjär fristående skola som bedrivits i 23 år och har idag 52 barn/elever. I vår organisation inryms fritids-, för- och grundskola F - åk9, B-form. Vår profil är kultur och ekologi. Vi lär oss meänkieli (det lokala språket), vi undersöker den tornedalska och den samiska kulturen och vår ambition är att ekologi ska genomsyra hela vår verksamhet. Vi arbetar temainriktat och ämnesövergripande för att ge eleverna en helhetsbild av det de lär sig. Vi har en fin inne- och utemiljö och vistas mycket i skog och mark under läsåret.

Arbetsuppgifter; Du kommer att undervisa i årskurserna 5 - 9, vara mentor och ha övrigt förekommande lärararbeten.

Kvalifikationer; Du bör vara legitimerad grundskollärare eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper samt erfarenhet av utvecklingsarbete.

Vi ser gärna att Du har kunskaper i svenska, SO, engelska, idrott samt i ett annat estetiskt ämne och är intresserad av kultur och ekologi.

Vi söker Dig i första hand som är legitimerad grundskollärare gärna med speciallärare kompetens

Utdrag från belastningsregistret skall lämnas in.

Lön; vi tillämpar individuell lönesättning. Månadslön.

Tillträdesdag; Enligt överenskommelse senast 2017-01-09

Kontaktpersoner; Rektor Hillevi Wiss Kullebjörk, tel 070-5364372

Lärare Eva Kuru-Stenevad, tel 070-2971192

Styrelseordförande Kerstin Pantzare, tel. 072-2132079